Warning: Undefined array key "counter" in /customers/1/9/a/ccr-bvba.be/httpd.www/site/sessions.php on line 5 CCR bvba : Het ontstaan...

Het ontstaan...

CCR bvba werd opgericht in 2000 te Rummen. In de eerste jaren werden vooral tuinen aangelegd en meer bepaald het gras in deze tuinen. Later werd ook het groen rond bedrijfsgebouwen en parken onder handen genomen.

Daar de vraag naar de renovatie van sportvelden steeds groter werd, volgde in 2005 de eerste investering in moderne machines wat geleid heeft tot het bedrijf dat wij vandaag zijn.

Omdat de vraag steeds groter werd kwam Dhr. Gilbert Cuypers, regent land- en tuinbouw, de eenmanszaak van zijn zoon versterken. Vader en zoon zullen hun kwaliteiten bundelen om al uw vragen te beantwoorden en trachten al uw wensen uit te voeren! 

 

Gras is ons vak!

Heeft het nu te maken met "aanleg of onderhoud", golf of voetbal, overheid gemeentebestuur of privé voor bijna elke vraag hebben wij een oplossing met de juiste machine!

Directe communicatie met de klant, gunstige prijzen en perfecte afwerking zijn de belangrijkste troeven van dit familiebedrijf!!