Warning: Undefined array key "counter" in /customers/1/9/a/ccr-bvba.be/httpd.www/site/sessions.php on line 5 CCR bvba : Bladzuigen en bladblazen

Bladzuigen en bladblazen

Voor het ruimen van blad gebruiken wij onze twee zuigwagens. Deze zijn uitgerust met een borstelzuigmond die zorgt voor de beste bladopname. De gebruikte borstel is een softborstel, die werkt zonder schade aan de grasmat. De wagens kunnen 4m³ blad verzamelen en zijn uitgerust met brede lage druk banden. Deze combinatie van traktor en zuigwagen zorgt voor een zeer lage bodemdruk. Hierdoor kan men zelfs in slechte weersomstandigheden lang blijven werken.

Verder zijn de zuigwagens uitgerust met een hooglossysteem waardoor het kippen in containers mogelijk is. Elk van de wagens is ook uitgerust met een zuigslang (de één hydraulich, de ander handbediend) voor bladhopen, bladkorven of moeilijk te bereiken plaatsen onder de bomen bladvrij te maken.

 

 

Voor kleinere opdrachten, minder gunstige weersomstandigheden en minder beweegruimte kunnen we ook gebruik maken van onze borstelopraapmachine of kleine zuiger. Elk van deze machines kunnen 1,8m³ blad verzamelen.